שלום אורח, הרשם / התחבר

מדיניות פרטיות באתר

מדיניות פרטיות.
חברת ביי ניר ביי שיווק וסחר אלקטרוני בע"מ 515400265 להלן מפעילת האתר  מתייחסת בכבוד לפרטיות המשתמשים באתר www.buynearby.co.il  ובכל כתובת אחרת, אותה היא מפעילה ומנהלת  בהתאם לשיקול דעתה הבלעדי וזו מבלי לגרוע ובכפוף לחוק הגנת הפרטיות תשמ"א 1981.
ובכפוף לחוק הגנת הצרכן תשמ"א 1981 
מסמך זה מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, מדיניות זו מהווה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש באתר בלבד והיא חלה באופן זהה גם על נשים או בעלי מגדר אחר.
עמוד זה מתאר ומפרט את מדיניות הפרטיות הנהוגה באתר ומפרטת את סוג המידע האישי שנמסר למערכת, השימוש בו, שיטת הסרתו ושמירתו, צד ג במערכת,סוג המידע שאינו נשמר, עיבוד המידע ועוד. המדיניות מתייחסת לכלל הגולשים באתר ולמען הסר ספק מבדילה החברה המפעילה בין שני זהויות המשתמשים באתר:
1.    משתמש פרטי, צרכן באתר – יוגדר לטובת מסמך זה כמשתמש.
2.    משתמש עסקי, בעל "חנות באתר יוגדר לטובת מסמך זה כבעל עסק.
מדיניות פרטיות משתמש
יש לציין כי חלק מהשירותים באתר זה מצריכים הרשמה, בעת ההרשמה תידרש למסור מידע אישי 
אודותיך ( מידע דוגמת - שם פרטי ,שם משפחה, תעודת זהות, כתובת, טלפון, מייל, כרטיס אשראי)
שים לב תוכל למלא פרטים אלו בזמן ההרשמה לאתר ( לא חובה ) או לחלופין בעת רכישת שירות או מוצר באתר. שים לב שדות החובה יוגדרו עבורך מראש וניתנים לזיהוי בקלות באתר. 
יש לציין שמילוי פרטים כגון מס' כרטיס אשראי, ת.ז וכלל נתוני התשלום נעשים על דפים מאובטחים ע"י חברת ישראכרט בע"מ וחברת ה service provider  הפועלת באתר זה מטעמה להלן חברת ריווחית בע"מ.
שדות רשות – כחלק משירותי האתר ולצורך מתן שירות טוב יותר עבור המשתמש, תינתן למשתמש אפשרות למסור מידע אישי אודותיו (תאריך לידה, מגדר, תמונת פרופיל,ענפים מועדפים, הרגלים באתר, מיקומו הגיאוגרפי ביחס לעיר החיפוש ועוד) יש לציין ששדות אלו הוגדרו מראש כשדות רשות ואינם מחוייבים או מגבילים את מי שהעדיף לא למסור אותם. יש לציין ששדות אלו ישפרו משמעותית את חווית הגלישה וקבלת הנתונים המדוייקים עבור המשתמש הנ"ל. 
לאחר שלב ההרשמה/רכישה תספק המערכת מס' משתמש וסיסמה למשתמש , שירות המאפשר למשתמש זיהוי ע"י המערכת ופתיחת אזור אישי.
מפעילת האתר מאפשרת בכל רגע נתון למשתמש הפרטי עיון בכלל המידע האישי אותו מסר ומאפשרת הורדה והוספה של מידע ע"י המשתמש עד למחיקתו מהאתר וביטול האזור האישי שלו. יש לציין שמפעילת האתר אינה שומרת רשומות מידע אישי שנמחק מהאתר לצורך כלשהו.
אולם שומרת על זכותה ליצור קשר ישיר בצורת ( טלפון,שליחת מייל או אחר עם משתמשיה הרשומים) מעת לעת מבלי לפגוע או לגרוע מהגדרות חוק הספאם התשמ"ב 1982 ותיקונו לפי סעיף 40 2008. הרשמתך לאתר/ רכישת מוצר כלשהו המצריך הכנסת מידע אישי ישמשו כאישור מטעם המשתמש להכלל ברשימת המקבלים דבר פרסומת והודעות עדכון מאתר זה, במידה והמשתמש יודיע על סירובו לקבלת דבר פרסומת/הודעות מאתר זה ( לחיצה על הסרה מרשימה במייל שנשלח , הודעת מייל למייל השירות בדבר סירובו בו יצויינו פרטיו בברור, הודעת דואר) החברה המפעילה תסיר אותו ללא דיחוי מרשימת מקבלי ההודעות. יש לציין שעד למילוי אחד משלושת התנאים הנ"ל ימשיך המשתמש לקבל דברי פרסומת והודעות מאתר זה.דרך נוספת להורדת פרטי המשתמש מהמערכת ניתנת באופן אישי לכל משתמש באזור האישי שנפתח עבורה בעת ההרשמה. 
המידע האישי שנמסר ע"י המשתמשים להלן שדות החובה ושדות הרשות למעט המידע האישי הלא מוצפן – פרטי כרטיס אשראי ות.ז אשר הועברו על גבי הדפים המאובטחים לחברת ישראכרט וחברת השירות מטעמה ריווחית בע"מ. ישמש את מפעילת האתר לניתוח סטטיסטי אודות הרגלי צריכה והשימושים באתר כמוכן יאפשר למפעילת האתר תצוגת מוצרים ושירותים רלוונטים למשתמשים לפי המידע האישי אותו מסרו, כפי שמצויין מוקדם יותר במסמך זה בכל רגע נתון באפשרות המשתמש לעיין במידע האישי אשר מסר ולערוך אותו כרצונו עד הוצאתו מהמערכת.
אחריות אמיתות המידע האישי שנמסר הינה על המשתמש בלבד ומפעילת האתר שומרת על זכותה להוריד מהמערכת משתמש אשר הוכח כי מסר מידע שגוי/  לא נכון מעל כל ספק.
מפעילת האתר אינה חולקת מידע אישי של משתמש עם צד שלישי לכל מטרה למעט המידע המאובטח העובר לחברת ישראכרט וחברת ריווחית בע"מ. יש לציין שבנושא שליחת ניוזלטרים ופרסום במיילינג, מפעילת האתר משתמשת בצד שלישי להלן חברת שליחת מיילים בכפוף לחוק הספאם על כל המשתמע  מכך ובכפוף להסכם עם החברה בנוגע לשמירה על נתוני המאגר ושמירה על פרטיות המידע. 
החברה המפעילה אינה שומרת מידע אישי הנוגע להעדפותיו המיניות של אדם, הרקע הפיננסי שלו, מצבו הכלכלי, מעמדו בחברה או כל מידע אישי הנוגע למשפחתו וילדיו, החברה המפעילה לא עושה שימוש ואינה אוגרת מידע בנוגע למפעילת האינטרנט שלו כמוכן אינה שומרת מידע אישי הנוגע להרגליו באתרים נוספים וזאת מבלי לכלול את הנתונים החופשיים המצויים בחברת גוגל ונמסרים לחברה המפעילה דרך המדדים הקיימים ברשת.
החברה המפעילה מעבדת את נתוני המידע האישי ביצירת טבלאות ונתונים סטטיסטיים כמידע שימושי באתר זה בלבד ולמטרת מיקוד קהלי יעד אל מול המוצרים והשירותים הניתנים באתר, מידע זה אינו זמין למשתמש אולם כפוף למידע שמסר מרצונו האישי, מידע זה ניתן לעריכה ולמחיקה בכל רגע נתון באזור האישי של המשתמש.
החברה המפעילה שומרת על זכותה ליצור קשר מעת לעת עם משתמשיה הרשומים לטובת שליחת חומר פרסומי, הודעות שוטפות, הגנה על פעילותה באתר ועל חוקיות האתר בכל הנוגע לחוק הגנת הצרכן 
החברה המפעילה משתמשת בשירותיה של חברת דיג'יקום  להלן החברה האחראית על הפיתוח והתחזוקה השוטפת, יש לציין שהחברה הנ"ל חשופה לכלל תכני האתר בכפוף להתחייבות לאי שימוש בתכני האתר לרבות המידע האישי שנמסר ע"י משתמשיה.
במידה והינך מרגיש שפרטיותך נפגעה אנא פנה לאתר במיידית לפי האפשרויות הבאות:
דיווח משתמש על חשש מפגיעה בפרטיותו תעשה במייל למערך השירות במייל
[email protected]  תוך כתיבה ברורה של החשש עם הסבר מפורט על החשש, או לחלופין בשיחת טלפון למערכת במס' 09-8802040 , למען הסר ספק לאחר שיחת הטלפון יוודא המתלונן שקיבל מייל המתאר את תלונתו ואת קבלת ההודעה לצורכי תיעוד, יש לציין שללא המייל המתעד לא תחשב השיחה כתלונה שהתקבלה. החברה המפעילה מתחייבת למנוע ככל שבאפשרותה בפגיעה מול המשתמש ותבדוק את החשש וזאת עד 48 שעות של זמן שהוגדר כזמן עבודה ואינו יום מנוחה מרגע ההודעה. להלן פרטי "קצין הפרטיות הממונה על טיפול פניית הלקוחות 
הינו מנהל המשמרת הקיים בכל רגע נתון והינו אחד מהעובדים הנ"ל אלי בר דוד, אורן כגן, דניאל מרון, אותם ניתן להשיג בכל שעות העבודה המצויינות בתקנון בטלפון 09-8802040
בעל עסק.
השימוש באתר למטרה עסקית כרוך ברישום מידע אישי 
המידע האישי שמתבקש מבעל עסק למסור תלוי בשירות ובצורת ההתקשרות עם האתר.
השלב הראשוני להכנסת עסק למערכת מצריך את המידע האישי הבא : שם העסק, מס ח.פ./ מס' עוסק, כתובתו, פירוט המוצרים אותם הוא מוכר/ השירותים אותם הוא נותן ועוד לפי הגדרת פעילות העסק , שם איש הקשר, מייל, וטלפון להתקשרות. השדות הנ"ל הינם שדות חובה ןיצויינו מראש עבור בעל העסק. ללא מילוי שדות החובה לא יוכל בעל העסק להעלות את העסק לאתר.
ברגע מילוי הפרטים יכנס בעל העסק לסטטוס עסק רשום ויפתח עבורו איזור אישי בו יוצגו לו שדות רשות למילוי לשם יצירת פרופיל משתמש עבורו – זהה למשתמש ללא עסק ובנוסף מידע עבור העסק שלו.שדות הרשות יכללו את כל השדות למשתמש רשום ( ראה פרק משתמש ) .
מדיניות הפרטיות עבור מידע משתמש שהינו גם בעל עסק זהים בכללותם למדיניות משתמש רגיל.
לגבי היותו בעל עסק חשיבות מדיניות הפרטיות לבעל עסק תכנס לתוקף אם החליט להתקדם ולעלות בדרגת ההתקשרות מעסק באתר ללא שימושים נוספים לעסק פעיל מן המניין בעל תקציב שימושים ( ניתן לבדוק את הסטטוס בתקנון החברה.)
בעל עסק בעל שימושים
לאחר שלב ההרשמה הראשונית ופתיחת האזור האישי, בעל העסק יוכל להכניס תקציב שימושים לטובת מתן אפשרויות יצירת קשר עמו, בשלב זה ידרש למסור מידע אישי לפי הנתונים הבאים
תחומי עיסוק, מייל, כתובת, טלפון, טלפון נייד, איש קשר,ת.ז. מספר כרטיס אשראי
בשדות אלו יצויינו שדות החובה ושדות הרשות, יש לציין שפרטי כ"א ות.ז ימולאו על דפים מאובטחים בחברת ישראכרט וחברת השירות מטעמה חברת ריווחית בע"מ. שאר הנתונים יועברו לאזור האישי של החנות וישמשו את החנות ליצירת השימושים הקיימים במערכת כגון חייגן, מייל השארת פרטים, כתובת לניווט ועוד, אחד משדות החובה המצוינים ברשימת השימושים בתקנון הינו שימוש קבע פגישה – מאפשר ללקוחות פוטנציאלים לצפות ביומן הפרטי של בעל העסק, יש לציין ששימוש זה נעשה מרצונו הפרטי של בעל העסק והוא מודע לכך שכל משתמש יוכל להיכנס לתיבת מייל זו.
החברה המפעילה מתקינה בכל חנות יכולת אגירת נתוני שימושים ותוצאות משתמשים בפועל, מידע זה קיים במערכת לצורך יצירת דוחות מתאימים ברמת החנות, דפי המערכת וסטטיסטיקה כללית באתר. יש לציין שלכל בעל עסק גישה חופשית לאזור האישי שלו והוא רשאי לשנות ולערוך את פרטיו בכל רגע נתון עד הורדת המידע מהמערכת, הורדת המידע יהיה כפוף להסכם העסקה מולו, תקנון החברה בדבר ביטול עסקה ומועדם, התחייבויות כלפי משתמשי קצה באפשרות של מכירה שהתבצעה או לחלופין שירות שהתחייב עליו מול משתמש.
קוקיז/ COOKIES,עגיות לצורך התפעול השוטף ולאיסוף נתונים מפעילת האתר משתמשת מעת לעת באתר בעוגיות פעולה זו נעשיית בכדי לשמור ולייעל את אפשרויות האתר להעדפות האישיות של המשתמש אל מול בעלי העסקים ונותני השירותים והמידע, כמוכן האתר משמש כפלטפורמה ברמה העירונית ומותאם לצרכי אבטחת המידע שלו, עוגיות הינם קבצי טקסט שהדפדפן יוצר מפקודות האתר והינן נשמרות במחשב של משתמש הקצה לגבי אתרים שביקרת והגעת דרכם לאתר הנ"ל, יש לציין שניתן להסירן בכל עת בלחיצה על הגדרות, היסטוריה, מחיקת היסטוריה בבחירה במחיקת קבצי העוגיות.
החברה המפעילה שומרת על זכותה לשתף משתמש קצה עם מידע אישי של בעל העסק ברגע של חשש לדבר עבירה על תקנון האתר ולהפעיל שיתוף שם איש הקשר והטלפון שלו אל מול משתמש הקצה שהתלונן כמולו. השימוש במידע האישי של בעל העסק יעשה בתוך תחומי האתר ויהיה חשוף אך ורק לגורמים שצויינו בפרק הקודם במדיניות הפרטיות למשתמש.
החברה המפעילה שומרת לעצמה את הזכות לשמור על קשר עם עסקיה הרשומים מעת לעת בשליחת חומר פרסומי, הודעות עדכון או שיפורים במערכת.
שכחתי סיסמא
שכחתי סיסמא



קראתי את התקנון ואני מאשר אותו
אני מאשר קבלת עדכונים מידע וחומר פרסומי מעת לעת
קראתי את התקנון ואני מאשר אותו
אני מאשר קבלת עדכונים מידע וחומר פרסומי מעת לעת



קראתי את התקנון ואני מאשר אותו
אני מאשר קבלת עדכונים מידע וחומר פרסומי מעת לעת
קראתי את התקנון ואני מאשר אותו
אני מאשר קבלת עדכונים מידע וחומר פרסומי מעת לעת

כתובת:


שעות פתיחה:



תודה שבחרת ב-BuyNearby

פתיחת חנות ואיגוד המוצרים באתר כרוכה בתשלום של 1200 ש"ח אשר יגבו ממך טלפונית ע"י נציג השירות של האתר להמשך נא לחץ לאישור.


תודה שבחרת ב-BuyNearby

בלחיצתך על אישור הינך מסכים לתנאי השימוש של מודל השימושים


לשינוי סטטוס השימושים, אנא צור קשר עם מפעילת האתר


אינך מחובר למערכת

על מנת לבצע פעולות באתר עליך להתחבר או להרשם

צור קשר עם החנות
נתקלתם בבעיה? צרו איתנו קשר ונחזור אליכם בהקדם
קבע פגישה
שעות הפעילות של נותן השירות:
אנא הצע 3 מועדים שונים שנוחים לך לפגישה:

שים לב

למשתמש זה משויך עסק פעיל באתר, תוכל לפתוח עסק חדש בהזנת משתמש חדש (כולל מייל חדש).


ההודעה נשלחה בהצלחה

ההודעה נשלחה אל בעל העסק ומחכה לתגובתו.


ההודעה נשלחה בהצלחה

בקשת התמיכה נשלחה למערכת האתר ותענה בהקדם האפשרי.


רשימת סניפים